2013. augusztus 14., szerda

Gijón 2013.08.13.

Hatalmas show, sérülések, és egy meglepetés.
Címszavakban ennyi volt a keddi mano a mano Gijón-ban.Antonio Ferrera, és Javier Castaño játszott kéz a kézben, La Quinta bikák ellen.
Néhol, más szerepekben, de hatalmas, látványos show-val zajlott ez a viadal. És a meglepetés...
A negyedik harcot, Álvaro de la Calle játszhatta. Tette ezt nem is akárhogyan! Egy fület kapott.
Ferrera és Castaño pedig igazi hősök lettek, akik legyőzték, nemcsak a bikákat, hanem a balesetek ellenére is egy igazi élményt adtak a nézőknek.

Antonio Ferrera, az orvosi jelentés szerint egy 15 cm-es sebet kapott. Jobb combján sérült meg, az estocada során. Jobb combjának középső harmadában, egy felfelé ívelő seb, ami érintette ugyan a combcsontot, de törés szerencsére nincs.
A vérző sebe ellenére, amit a harmadik bikától kapott, ott marad az arénában, s miután bikája összerogyott az orvosiban ment. Gyors kötözés után visszatért, és folytatta, bár, láthatóan fáj a lába, és sántít is.

Javier Castaño, is megérezte a bika szarvát.
Ő, akkor sérült meg, amikor a negyedik bika elől igyekezett a burladero biztonságába menni. mindez, néhány perccel Ferrera sérülése után. A La Quinta szarva még épp elérte a farkcsonti részt, de szerencsére nem okozott nagyon komoly sérüléseket. A "bibi" 5 cm-es, a gát és a farokcsont körüli részen. Helyi érzéstelenítéssel ellátták, az előrejelzés szerint nem súlyos. Castaño is visszatért az arénába, látható fájdalmai ellenére.   

Matadorok
Antonio Ferrera: ováció/ két fül/ fül
Javier Castaño: fül/ két fül
Álvaro de la Calle: fül 

Bikák
La Quinta

Minden további szó helyett, jöjjenek a képek, és a videók!

Fotógaléria  

További fotók  (suertematador.com)

Videó - Antonio Ferrera

Videó - Javier Castaño

Videó - Álvaro de la Calle


Videó összefoglaló Forrás: mundotoro.com
           suertematador.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése